TILDA Basmati rýže 10kg

Kód: 55
1 265 Kč 12,65 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)

Min. trvanlivost: 31.05.2025

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tilda Basmati rýže.

Složení: 100% čistá rýže basmati (Basmati Rice). 
Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Tilda je anglická společnost a jako první představila rýži Basmati do západního světa před 40 lety. Postupem času se Tilda stala světově uznávanou značkou, která prodává rýži Basmati a v současné době prodává rýži ve více než 50 zemích ..

Tilda vybírá vysoce kvalitní rýži Basmati od více než 10 000 nezávislých zemědělců. Cílem činnosti společnosti je nabídnout spotřebiteli autentickou a skutečnou rýži Basmati bez přidání dalších odrůd as maximálním procentem celých zrn. Systém výběru rýže je velmi přísný - výrobce kontroluje každý sáček, protože si je jistý, že jedinečná rýže Basmati má jedinečné vlastnosti Basmati - zrno je pečlivě tříděno a vybírá zlomky, ze kterých se uvolňuje škrob během procesu vaření, což způsobuje slepování zrn. Je přirozeně bezlepková, je vhodná při dietním stravování a ocení ji i sportovci pro její lehkou stravitelnost a nutriční hodnoty.

Jak správně rýži Basmati vařit, aby vynikla její unikátní chuť. 

 * Rýži nejdříve propláchněte dokud voda nebude čirá.  Správná příprava rýže Basmati je dušení, ne vaření, proto doporučujeme 1 díl rýže na 2 díly vody, ne více.   * Přidejte rýži do vroucí vody (sůl podle chuti). Těsně před bodem varu hrnec utěsněte hliníkovou folií, kterou zahnete pod vrchní okraj hrnce a překryjete poklicí. Takto zajistíte, že hrnec bude dokonale utěsněný a nebude z něj unikat pára. * Rýži vařte  8-10 minut na nejnižší teplotě, pote úplně odstraňte ze sporáku a ponechejte rýži ještě dalších 5 minut v páře.  Sundejte z hrnce fólii a rýži vidličkou promíchejte, tím jí ještě dodáte na nadýchanosti. A vynikající rýži můžete podávat nebo s ní pracovat dále.

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: TRVANLIVÉ POTRAVINY
Hmotnost: 10.05 kg
Země původu:: Indie
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 1.2.2022
Rozhodně jedna z nejlepších rýží, jakou jsme kdy měli!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: