SHAN Paya 50g

Kód: EXP709
prošlé zboží
Značka: Shan
–50 %
SHAN Paya 50g
–50 % 17,50 Kč 35 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)

PROŠLÉ ZBOŽÍ: 05.01.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Shan Směs koření na přípravu kari Paya. 

Složení:  sůl, paprika, červené chilli, koriandr, kurkuma, hřebíček, libeček semínko, černcucha setá, Římský kmín, zázvor, černý pepř, zelený kardamom, černý kardamom, česnek, dehydrovaná cibule, kyselina citronová, maltodextrin, hydrolyzovaný sójový protein, třtinový cukr, řepkový olej, protispékavá látka: oxid křemičitý.

Paya je tradiční jídlo z indického subkontinentu. Podává se na různých festivalech a setkáních nebo speciálně pro hosty. Paaya znamená v urdštině „nohy“. Hlavními složkami pokrmu jsou kopyta krávy, kozy, buvola nebo ovce, vařená s různým kořením. 

Toto jídlo je velmi zdravé. Hovězí a jehněčí stehýnka a dršťky, ze kterých se Paya vaří, obsahují hodně želatiny, která velmi prospívá kloubům. Látky obsažené v želatině obnovují lidskou kostní tkáň. Paya je velmi užitečné použít při problémech s pohybovým aparátem a při zlomeninách.

Paya také pomáhá přežít kocovinu :)

paya food

Příprava:

* Přidejte 1 polévkovou lžíci česnekové pasty a kopyta do 15 šálků horké vody a vařte 10 minut. Poté vodu slijte. Do 12 šálků vroucí vody přidejte kopyta, na polovinu nakrájenou cibuli, zázvor a česnekovou pastu. Přikryjte a vařte na mírném ohni, dokud kopyta nezměknou. (kozí/jehněčí 3-4 hodiny, kráva 6-8 hodin).

* Samostatně rozehřejte olej nebo máslo Ghí a osmahněte zbývající cibuli dozlatova. Přidejte Shan Paya Mix a jogurt. Za stálého míchání smažte několik minut a přidejte k masu. Přikryjte a vařte na mírném ohni 30-45 minut.

* Ozdobte čerstvým koriandrem a zeleným chilli. Podávejte horké s plackami naan a chapatti, chlebem nebo vařenou rýží.

Doplňkové parametry

Kategorie: Speciální nabídky
Hmotnost: 0.06 kg
Země původu:: Pakistan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: