KAALAR Rýže Basmati 5kg
Kód: 10102Související produkty
Detailní popis produktu
Kaalar Basmati rýže dlouhozrnná dušena (Steamed Basmati Rice Extra Long, 1121)
Vynikající dlouhozrnná dušená Basmati rýže pěstována v oblasti Kaalar (Pákistán), známou svým největším zavlažovacím systémem na světě, který zajišťuje chladnou vodu i v horkém létě. Našim zákazníkům doporučujeme tento druh Basmati kvůli jeho vůni, chuti a snadnosti přípravy.
Jak správně dušenou rýži Basmati vařit, aby vynikla její unikátní chuť.
* Rýži nejdříve propláchněte a namočte do studené vody na 25 - 30 minut. * Přesný poměr je 1 díl rýže na 2 díly vody. * Přidejte rýži do vroucí vody (sůl podle chuti). * Rýži vařte 8-10 minut, pote úplně odstraňte ze sporáku a ponechejte rýži ještě dalších 5 minut v páře. * Načechrejtě rýže vidličkou a můžete podávat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | TRVANLIVÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnost: | 5.2 kg |
Země původu:: | Pakistan |
Odrůda rýže / % zlomení: | A / 2% |
Položka byla vyprodána… |
5,0
19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
LJ
Lucie Jandová
Nejlepší rýže, jakou jsem kdy jedla. Už nekupujeme jinou. S obchodem jsem maximálně spokojená. Zboží nečekané. Příště objednám zase zde
5
Rýže je skvělá, prodejce také.
5
V
Veronika B.
Naprostá spokojenost,rychlé vyřízení,kvalitní zboží a rýže v top kvalitě,neskutečně chutná.
5
FB
Filip Bilko
Vše v naprostém pořádku. Kromě objednaného zboží jsem si nakonec vybral i další zajímavé produkty.
5
JU
Jana Ungrová
Jsem velmi spokojena, rychlé dodání, super rýže. Děkuji
5
Naprosta spokojenost. Dekuji!!!
5
ZV
Zdenka Válková
Tady není co dodat, rychlé vyřízení, velká ochota, tady se budu ráda vracet. Moc všem děkuji a přeji příjemné svátky
5
MF
Marcela Fidrova
Velka ochota a rychlost.
5
JL
Jiří Langmaier
ochota a rychlost, naprostá spokojenost
5
LB
Lubomír Blažek
Ano všechno přišlo v pořádku a rychlé dodání
5
HP
Helena Pešková
Výborná chuť, krásné a praktické balení.
5
HH
Hana Hrušková
Nemá chybu, doporučuji.
5
SD
Stáňa Doubková
Ano
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.