KAALAR Rýže Basmati 2Kg

Kód: 006-2
195 Kč 9,75 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Basmati rýže dlouhozrnná dušena od výrobce Kaalar. 

Vynikající dlouhozrnná dušená Basmati rýže (Extra long, 1121) pěstována v oblasti Kaalar (Pákistán), známou svým největším zavlažovacím systémem na světě, který zajišťuje chladnou vodu i v horkém létě.  Našim zákazníkům doporučujeme tento druh Basmati kvůli jeho vůni, chuti a snadnosti přípravy.

Jak správně dušenou rýži Basmati vařit, aby vynikla její unikátní chuť. 

* Rýži nejdříve propláchněte a namočte do studené vody na 25 - 30 minut. * Přesný poměr je 1 díl rýže na 2 díly vody. * Přidejte rýži do vroucí vody (sůl podle chuti). * Rýži vařte  8-10 minut, pote úplně odstraňte ze sporáku a ponechejte rýži ještě dalších 5 minut v páře. * Načechrejtě rýže vidličkou a můžete podávat.

 
 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: TRVANLIVÉ POTRAVINY
Hmotnost: 2.03 kg
Země původu:: Pakistan
Odrůda rýže / % zlomení: A / 2%
Položka byla vyprodána…
5
13x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
O Avatar autora | 15.5.2024
Výborná basmati s dlouhým zrnem
3
GB Avatar autora | 24.4.2024
It was okay but not the best for biriyani preparation.
5
JM Avatar autora | 21.4.2024
Pro mě nejlepší basmati, kupuji jen tuto, menší balení. V 5 kg baleni byla rýže cítit po plastu.
5
J Avatar autora | 22.2.2024
Je opravdu vyborna, snadno se vari, navod na pripravu odpovida, jen je trochu citit po igelitu.
5
J Avatar autora | 22.2.2024
Je opravdu vyborna, snadno se vari, navod na pripravu odpovida, jen je trochu citit po igelitu.
5
M Avatar autora | 21.2.2023
Výborná basmati rýže, kterou snad ani není možné rozvařit. Lepší jsem ještě nejedla. Určitě ji objednám znovu.
5
LD Avatar autora | 5.1.2023
Nejlepší basamti
5
M Avatar autora | 4.8.2022
vynikajuca top kvalita
5
Avatar autora | 24.5.2022
Výborná.
5
SC Avatar autora | 19.1.2022
Nejlepsi basmati co znam

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: